8/10

Låt oss alla uppmärksamma

Vägledningens dag 2022!

8/10 – Vägledningens dag!

Låt oss alla uppmärksamma Vägledningens dag den 8/10. Vi har skapat en rolig aktivitet för hela skolan. Vi ger dessutom en skola chans att vinna prenumeration på hejframtidsval.se – Häng med!

 

Aktivitet – Visa vem du varit

Denna aktivitet involverar dig och dina kollegor. Vi föreslår att ni under en dag delar med er av era egna tidigare arbetslivserfarenheter för att på så sätt visa eleverna olika yrken och vägar framåt. Och varför inte komma utklädda? 💂‍♂️👮🏾👩‍🎨. Klä ut er till ett annat yrke än det ni har idag. Visa upp yrken och inspirera eleverna. Fotografera er utklädda och skicka in till oss så vi kan visa upp Sveriges coola skolpersonal i våra sociala medier! I aktiviteten Visa vem du varit finns hela upplägget, välj delar eller hela. Passar hela skolan, f-9. Eleverna blir garanterat inspirerade!

Låt denna dag bli en snackis på skolan om jobb, drömmar och framtid!

Ta mig direkt till aktiviteten ”Visa vem du varit” >>

about

Chans för skola att vinna en prenumeration!

Vi uppmärksammar även Vägledningens dag genom att ge en skola chans att vinna en prenumeration resten av läsåret. Allt som krävs för att delta är att rektor skriver till oss och berättar varför skolan vill jobba med hejframtidsval.se.

Skicka in motiveringen senast på Vägledningens dag 8/10 till gabriella@hejsyv.se. Vinnande skola får beskedet under v41.

Vi beaktar endast mejl som kommer från rektor och som svarar på frågan:

  • Varför vill du att skolan ska ha tillgång till hejframtidsval.se läsåret 22/23?

Förra året vann Rånnum-Mulltorp skolor i Vänersborgs kommun. Och de har fortsatt prenumerera på hejframtidsval även i år ❤️